Laden....

Hoe werkt de overstap op onze zonnepanelen?

U schrijft zich in en betaalt
U schrijft zich in en als wij voldoende inschrijvingen hebben realiseren wij met vrijwilligers de installatie van de panelen nadat u uw certificaten betaald hebt.

Installatie en oplevering
Na een opleveringskeuring en formele goedkeuring van bevoegde instanties mag de installatie in werking gesteld worden en gaat produceren. Voor die datum moet u overgestapt zijn naar onze samenwerkingspartner die de energie gaat afnemen.

U moet energie gaan afnemen bij een door ons geselecteerde energie leverancier
Voordat de installatie gaat produceren moet u zijn overgestapt naar onze partner. We selecteren momenteel uit 4 aanbieders die energieleverancier die marktconforme opbrengsten garandeert en duurzaam produceert. Leest u onderstaande tekst omdat daarin uitgelegd wordt wat de reden daarvan is.
Een postcoderoos moet altijd in samenwerking met een erkende energie-leverancier gerealiseerd worden. De ECWV heeft voor de komende drie jaar nog geen leverancier gekozen. We noemen daarom onze leverancier nog even X.

Wanneer en hoe zie ik mijn verdiensten terug ?
U betaalt in eerste instantie een maandbijdrage voor elektriciteit alsof u geen zonnepanelen heeft. Pas aan het eind van een jaar kan de ECWV samen met X bepalen wat de totale opbrengst van de installatie is. Dan wordt per certificaat bepaald wat de opbrengst is. Dan krijgt u persoonlijk dat bedrag door X overgemaakt op uw rekening.